Profil​

Firmaet Bøggild & Rasmussen er familiedrevet og har eksisteret i mere end 30 år. Udgangspunktet for firmaets opstart var levering af pyntegrønt til kirker, mos og pyntegrønt til blomstergrossisterne, samt en mindre juletræsproduktion. Med tiden er firmaet vokset, sønnerne Kenni og Jannik er tiltrådt for 3 år siden og pt. leverer vi nu pyntegrønt til 36 kirker fordelt i hele Jylland. Derudover er vores varesortiment blevet betragteligt udvidet og leveres til både ind- og udland hele året rundt.

Som det sidste nye initiativ er der pr. 1 maj 2016 oprettet en afdeling på Sjælland hvor vores datter Tina er den ansvarshavende person.

Firmaets succes bygger på kvalitetsprodukter og leveringsdygtighed. Vi har gennem årene opbygget et solidt netværk til vore faste og mangeårige kunder baseret på troværdighed, ærlighed og den direkte kontakt til kunden. Vi er kreative i vore løsninger og åbne for nye tiltag, hvis du som kunde har en ide eller et ønske om et produkt som ikke for nuværende er at finde på vores hjemmeside.​

Skriv til os

Har du spørgsmål vedrørende vores produkter - så skriv til os ved at udfylde vores formular.​ 

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmanavn & CVR​

BØGGILD & RASMUSSEN

CVR: 38048147

Find os i jylland

Råsted Kirkevej 5

7570 Vemb

Kontakt os